Еко интернет туристичка агенција

Каде сакаш да патуваш?

Каде сакаш да патуваш?

Најнови Аранжмани

Миризливиот Занзибар, магичен, егзотичен, романтичен... див и софистициран... секако незаборавен и маѓепсувачки.

Постирано на 06.01.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

ХАВАНА главен град на Куба со 3 милиони жители, политички, културен и административен центар. Градот е бофат со историски споменици кои сведочат за мешаваината на различните култури и влијанија. Со својата колонијална архитектура, многубројните ексклузивни хотели ,егзотични клубови и барови оривлекуваат голем број на туристи од цел свет. ВАРАДЕРО најпознатото летувалиште на островот на 130км од Хавана, претставува ремек дело на природата, со долги песочни плажи, топла тиркизна и бистра вода на о

Постирано на 06.01.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Турција

Постирано на 21.12.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

На 700-1500м надморска височина, во југозападна Србија...

Постирано на 21.12.2020 од Turist
Разгледај

Дубаи, град на луксузот, раскошот, рај од иднината кој ве чека да го откриете .После Шангај, Дубаи е град со најбрз развој на светот.

Постирано на 15.01.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

4-та година по ред сме организатори на дочек на нова година во Истанбул. Познати сме по добрата организација, младите ажурни водичи и денските журки на брод кои ги организираме со македонски артисти! Со нас беа над 800 патнци во рок од 3 години па ова година повторно Ве носиме во Истанбул. Одиме во еднинствениот град кој е на 2 континенти, град на спротивности и на извонредни традиционални вредности. Многумина го нарекуваат „Главниот град на светот“, други пак „Мостот помеѓу Европа и Азија“. Сеп

Постирано на 21.12.2020 од Escape Travel
Разгледај

Наши совети и препораки!

Кајак има голема листа на предлози и совети за патување!