10.05.2024

Дали сте слушнале за „Моја Куќа“ во Скопје?

Дали сте слушнале за „Моја Куќа“ во Скопје?

Доколку барате гастро ќоше во Скопје, каде ќе можете да уживате во одлични традиционални локални вкусови, тимот на Кајак.мк ви ја препорачува „Моја Куќа“ во Аеродром.


Етно гостилницата како што би можеле да ја наречеме поради своето мени има доста уникатни специјалитети почувајќи од тави со мешано месо и зеленчук, струмички “мрфки“, селски специјалитети и добра атмосфера.

Амбиентот е доста уникатен што ви дава чувство на ладовинка во текот на летниот период, а дворчето и фонтаната го прават амбиентот совршен.

Доколку сакате да ја погледнете точната локација, како и да стапите во контакт за резервации, кликнете ОВДЕ.

Остави Коментар

Прочитајте повеќе

Апартмани во Преспа какви што ни требаа на секој од нас

Сместувањето се наоѓа во село Штрбово, што ви дава до можност да ги истражите и соседните села Љубојно, Брајчино, како и крајбрежјето на Преспанско езеро.

Дали знаете дека во Македонија се организираат Fly Fishing Тури?

Тимот на Кајак.мк е среќен што ваквите Fly Fishing Тури ги додава во својата база на туристички атракции, па не би сакале да слушнеме да речете дека во Македонија нема нови и уникатни атракции на кои можете да уживате.

Започнуваме со организирање на Рафтинг по Вардар или Црна Река

Рафтинг по Вардар и Рафтинг на Црна Река. Резервирајте авантура за цел тим.

Дали сте слушнале за ФИКА настаните кои се организираат во Скопје?

Идејата зад ФИКА е едноставна, но значајна: да се понуди креативно искуство во кое секој учесник може слободно да избере активност што му носи радост и внатрешен мир. Сликање со пастел и акварел, моделирање со самостврднувачка глина.

На Скопска Црна Гора отворен тренинг центар во природа

Центарот има затворен внатрешен дел со капацитет до 25 лица, како и надворешен простор до 40 учесници.

Во Валандовскиот крај се развива нова туристичка гастрономска приказна

Денеска ве водиме во срцето на валандовскиот регион, поточно во село Пирава, каде климата е медитеранска, а почвата плодна за создавање гастрономски ремек дела.